söndag, september 26

det var en gång en flicka..

...som hade tre stycken helt fantastiska dagar i en rad. på torsdagen gick hon till ett pastaställe med tre goda vänner och drack vin, pratade och skrattade. de fyra vännerna bestämde in nästa träff direkt, så att det inte skulle gå för lång tid mellan gångerna. den natten fick flickan sova över hos sin bästa vän.
när hon vaknade på morgonen tog hon ett tåg och hoppade av på en liten station på landet, där hennes mamma kom och mötte henne. flickans mamma var lika söt och go som vanligt, och pratandes åkte de vidare med bilen till flickans kusin som fått en baby. babyns namn var annie, precis som flickans andra namn. mamman, flickan, kusinen och ina, annies storasyster åt appelkaka och drack kaffe. ja, ina drack inget kaffe förstås.
när det var dags att åka hem skjutsade mamman flickan till stationen igen och flickan åkte tillbaka till staden. väl tillbaka i staden gick flickan till en stor nöjespark och mötte upp gamla vänner som hon gick runt med. hon fick till och med åka några karuseller och spela på lyckohjul.
på lördagmorgonen vaknade hon upp tidigt, för att åka in till mitten av staden där det bodde en pojke som hon gillade. när hon kom fram till pojken hade han gjort i ordning hennes favoritfrukost, nämligen pannkakor. eftersom pojken och flickan skulle fira flickans födelsedag, så åt dom grädde och sylt till pannkakorna. det brukade flickan bara göra vid så speciella tillfällen.
efter frukosten, då flickan också blivit uppvaktad med blommor och paket, gick de två hand i hand genom staden. det regnade, men det tyckte dom mest var mysigt. flickan gillade att gå sådär sakta på gator där inte så många andra gick.
på kvällen åt de middag och pratade i timmar.
det var en fin helg, en av de bästa flickan varit med om på länge.
och så vitt jag vet, så är hon fortfarande väldigt lycklig, och sitter där hemma och luktar på blommorna.





(flickan heter sofie och fyller 23 år imorgon.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar